MotoGP

Marc Márquez rep l’alta

Motor.

El sis vegades campió del món de MotoGP Marc Márquez ha rebut aquest diumenge l’alta de la clínica Ruber de Madrid després de l’operació a la qual es va sotmetre el 3 de desembre per mirar de fixar l’húmer dret. Va ser la tercera operació en la mateixa zona després de la caiguda en el gran premi inaugural de la temporada a Jerez el 19 de juliol. Els metges van detectar en el pilot un procés infecciós després de l’operació, fet que el va obligar a quedar-se alguns dies més dels previstos ingressat. L’equip Repsol Honda ha informat que el pilot de Cervera continuarà la seva recuperació a casa.

Des de l’equip mèdic precisen que l’evolució de Márquez després de l’operació i l’inici de la teràpia d’antibiòtics van ser declarades “satisfactòries”, de manera que podrà continuar la seva recuperació al seu domicili particular.

El procés de recuperació, segons han avisat des del seu entorn, serà llarg i difícilment podrà començar el campionat del 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)