Fórmula 1

El Circuit de Barcelona-Catalunya renova el contracte amb la Fórmula 1

L’acord s’ha prorrogat un any més i el Gran Premi es disputarà del 7 al 9 de maig del 2021

El Circuit de Barcelona-Catalunya i la Fórmula 1 han signat la renovació del contracte que confirma la celebració del Gran Premi d’Espanya en el traçat barceloní l’any 2021. Fa temps que se sabia que hi hauria acord i fa uns dies el govern de la Generalitat va donar la seva conformitat a la signatura. La cursa del circuit Barcelona-Catalunya ja tenia la seva data fixada en el calendari oficial de la Fórmula 1 d’aquest any 2021 tot i que encara no s’havia el contracte, i es disputarà del 7 al 9 de maig.

Aquesta serà la 65a edició del GP d’Espanya, la 31a que se celebra de forma consecutiva en el circuit. Durant aquest any 2021 el circuit de Barcelona-Catalunya també commemorarà el 30è aniversari de la seva inauguració. Els responsables del traçat català seguiran treballant amb la Formula 1 per fer un nou contracte a llarg termini.

Ramon Tremosa, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i president del Circuit de Barcelona-Catalunya ha manifestat: “El Gran Premi de Fórmula 1 a Catalunya és un gran esdeveniment mundial que genera un efecte multiplicador en termes de creixement del PIB, de llocs de treball i de creació de riquesa deu vegades superior a l’aportació que hi fa el Govern de la Generalitat”. També ha afirmat: “Seguirem treballant per fer del traçat de Montmeló una seu permanent de la competició, perquè la Fórmula 1 no és una despesa, sinó una inversió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)