Dakar

Cornejo, més líder del Dakar després de l’abandonament de Price

Kevin Benavides i Barreda confirmen el domini d’Honda, que situa els seus pilots oficials en els tres primers llocs de la general

Els pilots oficials d’Honda continuen manant en l’apartat de motos del Dakar. En la novena etapa d’avui, una especial de 465 km, l’argentí Kevin Benavides, el vencedor, i el xilè José Ignacio Cornejo han estat els més ràpids. Cornejo, a més, certifica encara més el seu lideratge després que el segon a la general i el seu principal rival, Toby Price (KTM), hagi acabat abandonant per una caiguda al quilòmetre 155 en la qual s’ha lesionat l’espatlla i el braç esquerre. No ha estat l’únic, Luciano Benavides (Husqvarna), desè, ha estat evacuat després d’una forta caiguda en el quilòmetre 482 i Ross Branch (Yamaha), 13è. ha trencat el motor i ha dit adéu pel mateix motiu que el seu company d’equip, Franco Caimi.

Cornejo té ara 11:24 d’avantatge sobre el segon classificat, Kevin Benavides. El festival d’Honda l’han completat el castelloní Joan Barreda, tercer en l’etapa i ara també tercer en la general a 14:29. El primer pilot de KTM és Sam Sunderland, cinquè avui però ja a més de 30 minuts de Cornejo, diferència complicada de remuntar en les tres etapes que queden.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)