Fórmula 1

Verstappen (Red Bull) confirma els pronòstics i és el més ràpid a Bahrain

La segona sessió de lliures del Gran Premi de Bahrain ha escenificat una lluita aferrissada entre diversos pilots i ha confirmat els pronòstics amb el millor temps del neerlandès Max Verstappen (Red Bull) amb 1:30.847, que ha dominat tant la sessió diürna com la nocturna al circuit de Sakhir. El segon lloc ha estat per a l’anglès Lando Norris –a 0.095–, que ha constatat la millora del McLaren en la segona sessió després d’haver estat tercer en la primera. L’anglès Lewis Hamilton (Mercedes), el vigent campió, s’ha hagut de conformar amb el tercer lloc a poc més de dues dècimes de Verstappen.

El debut del madrileny Carlos Sainz amb Ferrari ha estat ben reeixit i s’ha saldat amb el quart millor temps a 0.280 –vuitè en la primera sessió–, mentre que l’asturià Fernando Alonso (Alpine) ha estat quinzè en el seu retorn a la Fórmula 1

La primera sessió de lliures l’havia liderat Verstappen –1:31.394–amb gairebé tres dècimes d’avantatge sobre Valtteri Bottas i poc més de mig segon sobre Lando Norris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)