Més motor

MOTOR / GRAN PREMI DE LA REPÚBLICA TXECA DE MOTOCICLISME

Rossi a Ducati, oficial

El que era un secret conegut es fa públic un cop acabada la cursa

Després de Honda i Yamaha, Rossi vol el títol amb els italians

Valentino Rossi
YAMAHA
«És un gran desafiament començar de zero i suposa una motivació especial. Ha arribat el moment de buscar nous reptes»
«La meva feina a Yamaha ha acabat. Per desgràcia fins i tot les més belles històries d'amor tenen un final»
«Moltes coses han canviat des del 2004, especialment la M1. Era una modesta moto de la meitat de la graella de la qual es burlaven molts pilots. Després d'ajudar-la a créixer és tractada com la reina de la categoria»

Valentino Rossi havia anunciat que un cop acabés la cursa de Txèquia faria públic el seu futur, una declaració que no havia de ser res més que la confirmació del que se sabia des de feia un parell de mesos: el pas del d'Urbino a Ducati.

Primer va informar la marca italiana al seu web oficial i després Yamaha va tornar a fer-ho públic a través d'un comunicat, donant lloc a les declaracions del 9 vegades campió del món. Rossi va parlar de feina feta, de cercar noves motivacions i en què va mostrar el seu agraïment a la marca japonesa. Tot, sense deixar de recordar que quan ell va arribar a l'equip al 2004 la Yamaha era un ferro i que ara, set anys després, ha guanyat quatre títols mundials amb ell, va camí del cinquè amb Lorenzo i que és la moto que tots voldrien tenir. Rossi serà el company de Hayden, mentre que Spies el podria substituir a Yamaha.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)