Més motor

MOTOR

SUPERSPORT

Donaran d'alta Joan Lascorz

El pilot de Cunit culpa Eugene Laverty (Honda) del seu accident a Silverstone

Joan Lascorz, que va tenir un greu accident l'1 d'agost a Silverstone durant una cursa del mundial de Supersport, serà donat d'alta aquesta setmana de l'Institut Dexeus, on el van operar del dit gros d'una mà i s'ha recuperat de les lesions pulmonars i abdominals (melsa i estómac) i diverses fractures i cremades. El pilot de Cunit i el seu equip (Kawasaki Provec) valoraran si pot reaparèixer el 26 de setembre a Imola o el 3 d'octubre a Magny Cours, o s'ajorna la tornada al novembre per preparar el seu debut en el mundial de Superbikes, l'any vinent. L'opció més probable és la segona.

Lascorz dóna a entendre en un comunicat del seu equip que la responsabilitat del seu accident és d'Eugene Laverty (Honda), segon classificat del mundial: «Ha estat molt dur haver d'acceptar que he perdut les possibilitats de guanyar el mundial després de tot el que havíem treballat. No havia tingut cap caiguda en tot l'any i era molt conscient que guanyaria el que no fallés. Considero que Laverty em va fer fallar amb la seva maniobra, de la qual m'abstindré de parlar, i que Tamburini va rematar la feina entenent que li va ser impossible evitar-me.» Lascorz agraeix les atencions que ha rebut durant les tres setmanes posteriors al seu accident.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)