Dakar

Barcelona serà el punt de partida del Dakar 2024

Tot i que el Ral·li Dakar es disputarà íntegrament a l’Aràbia Saudita, la propera edició de la competició tornarà a Catalunya 19 anys després. I és que si bé les últimes edicions havien pres com a punt de partida el port de Marsella, en l’edició del 2024 els participants embarcaran els seus vehicles al port de Barcelona, tal com ha avançat TV3.

L’any 1989, el Dakar ja va tenir presència a Barcelona en la primera etapa, en la qual els vehicles van haver de trepitjar l’avinguda Meridiana, el carrer Aragó i el carrer de Tarragona. La darrera vegada que aquest ral·li va passar per Catalunya, però, va ser en l’edició del 2005, quan l’etapa pròleg es va celebrar a Castelldefels i les Torres Venecianes del Passeig Maria Cristina van servir com a punt de partida de la competició.

En clau catalana, precisament d’aquella edició en van destacar les actuacions de Marc Coma i Isidre Esteve, en motos, que van quedar 2n i 4t classificats respectivament, i també les de Nani Roma i Ramon Dalmau, 6è i 10è classificats en cotxes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)