Fórmula 1

Verstappen no dona opció als seus rivals i fa la ‘pole’ en el gran premi de casa

El neerlandès ha superat per mig segon a Norris en la qualificació del GP dels Països Baixos

Max Verstappen (Red Bull) no ha donat cap opció als seus rivals i ha fet la posició preferent davant dels seus entregats aficionats a casa, en el GP dels Països Baixos. El neerlandès ha sumat la novena pole de la temporada i la tercera consecutiva en el circuit de Zandvoort. Max Verstappen ha superat per cinc dècimes el segon classificat, l’anglès Lando Norris (McLaren). Fernando Alonso (Aston Martin) ha acabat cinquè a nou dècimes i Carlos Sainz (Ferrari), sisè a un segon.

La Q3 ha estat molt accidentada i hi han hagut dues banderes vermelles, primer el Williams de Logan Sargeant i després el Ferrari de Charles Leclerc s’han accidentat, i s’ha aturat la qualificació. En la Q2 la sorpresa l’ha donat Lewis Hamilton (Mercedes ) que ha quedat eliminat. L’anglès s’ha queixat de que s’ha trobat transit en la darrera volta que intentava sortir dels llocs d’eliminació. És la segona vegada que Lewis Hamilton no entra en la Q3 definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)