Fórmula 1

Verstappen, imparable

Fórmula 1. El neerlandès iguala el rècord de Vettel de nou victòries consecutives després de guanyar a casa, en el Gran Premi dels Països Baixos, en una cursa marcada per la pluja

Max Verstappen va aconseguir la victòria en el Gran Premi dels Països Baixos, en una cursa que va estar completament marcada per la pluja. El tipus de traçat del circuit de Zandvoort augurava una carrera amb pocs avançaments, però també amb molts canvis de nivell i revolts més que pronunciats. Però, al final, el que més va condicionar els pilots va ser l’aigua que s’anava acumulant a l’asfalt i que va provocar col·lisions i algunes sortides de pista. Entre una cosa i l’altra, Fernando Alonso va aconseguir colar-se a la segona posició, mentre Checo Pérez no li perdia la vista des del tercer lloc. A set voltes del final, la cursa es va haver d’aturar per manca de visibilitat, i la pausa es va allargar més de mitja hora. A la represa, Verstappen, que s’allunyava cada vegada més, no va donar cap possibilitat a Alonso, que es va haver de conformar amb el segon lloc. Pérez va ser sancionat amb 5 segons per haver anat a massa velocitat a la zona de la línia de boxs, de manera que va perdre el tercer lloc, a favor de Pierre Gasly, que va fer podi.

GP dels Països Baixos
1r. Verstappen (Red Bull) 2:24.04
2n. Alonso (Aston Martin) a 3.744
3r. Gasly (Alpine) a 7.058
4t.Pérez (Red Bull) a 10.068
5è. Sainz (Ferrari) a 12.541
6è. Hamilton (Mercedes) a 13.209
7è. Norris (McLaren) a 13.232
8è. Albon (Williams) a 15.155
Mundial
1r. Verstappen (Red Bull) 339 punts
2n. Pérez (Red Bull) 201 punts
3r. Alonso (Aston Martin) 168 punts
4t. Hamilton (Mercedes) 156 punts
5è. Leclerc (Ferrari)) 99 punts
6è. Russell (Mercedes) 99 punts
7è. Norris (McLaren) 75 punts
8è. Stroll (Aston Martin) 47 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)