Més motor

El segon títol d’Àlex Palou haurà d’esperar

Motor. El pilot català és setè i veu com Scott Dixon, el rival que li pot amenaçar el campionat de l’Indycar, li retalla punts

Àlex Palou tenia l’oportunitat d’assegurar el seu segon títol de l’Indycar, però el repte era complicat i haurà d’esperar. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha sortit des del catorzè lloc a l’oval de Madison, cosa que li dificultava l’èxit. Ha estat lluny del davant, i més que a segellar el títol, l’objectiu ha passat a ser defensar terreny per a les pròximes curses, tenint en compte que liderava la prova el seu principal rival, Scott Dixon. En canvi, l’altre pilot que el podia amenaçar, Josef Newgarden, ha quedat endarrerit en topar amb la tanca. Dixon ha guanyat i retalla punts a Palou, que ha acabat setè. Tot i això, el català manté un avantatge còmode (74 punts) en el lideratge. La pròxima cita, penúltima del campionat, és diumenge a Portland.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)