Trial

Toni Bou vol deixar segellat avui el títol, si acaba cinquè serà campió

El mundial es reprèn després de les vacances amb les dues curses del GP de França

Toni Bou te l’oportunitat, i les ganes, de deixar sentenciat el títol del mundial de trial en la primera cursa del GP de França que es disputa avui. El pierenc del Repsol Honda Trial Team necessita finalitzar entre els cinc primers per assolir el seu 17è de campió del món a l’aire lliure i el 33 de la seva carrera. En aquest moment suma 231 punts i en té 29 de marge sobre el segon, el basc Jaime Busto (202). En aquesta temporada Toni Bou ha aconseguit nou victòries i tres segones posicions en les dotze curses disputades. En el cas que Jaime Busto guanyés la primera prova a Vertolaye i Toni Bou no acabés entre els cinc millors, el títol el podria guanyar en la cursa de demà.

En declaracions facilitades pel seu equips Toni Bou explica: “Intentarem afrontar el cap de setmana com un més. Sempre és complicat quan estàs lluitant pel títol i evidentment serem una mica més conservadors del que acostumem a ser, no volem agafar riscos. Sabem que hem fet una gran feina durant tot l’any i és el moment de rematar la temporada.” El pierenc diu que han fet una bona feina a l’estiu i que té bones sensacions: “Les sensacions prèvies abans de la darrera cita són bones, l’equip ha treballat molt bé després de les vacances i arribem amb les piles carregades. L’última ronda sempre és especial, sobretot si tens opcions d’aconseguir el títol, surten nervis i sensacions que no tens durant la resta de l’any, però sabem gestionar-lo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)