Fórmula 1

Max Verstappen fa història a Monza

El neerlandès enllaça el desè triomf seguit en el GP d’Itàlia, amb l’altre Red Bull, Sergio Pérez, segon, i Carlos Sainz, tercer

Max Verstappen (1997) ja és el pilot amb més victòries seguides en el mundial de Fórmula 1, desfent l’empat amb l’alemany Sebastian Vettel, que el 2013 tancava el calendari amb 9 victòries en les 9 últimes curses i que només ha durat una setmana perquè el neerlandès assolia la 9a el cap de setmana abans a casa. El campió del món els dos últims anys, a qui queden 8 curses encara –se n’han disputades 14 i té el tercer títol coll avall– ho va fer a Monza, la casa de Ferrari, i amb l’altre Red Bull, Sergio Pérez, segon.

Verstappen sortia des del segon lloc de la graella darrere Carlos Sainz (Ferrari), que entrava 3r i pujava al podi per primer cop aquest 2023. El madrileny cedia el lideratge en la 33a de les 51 voltes i en la 46a es veia superat pel mexicà, que el condemnava a haver-se de disputar frec a frec la tercera posició amb l’altre Ferrari, Charles Leclerc, també de l’escuderia que veia profanat el seu temple.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)