Més motor

Les 24 Hores d’Automobilisme arriben amb moltes propostes

Aquest cap de setmana arriben les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, de manera que el Circuit de Barcelona-Catalunya es vestirà de gala perquè els aficionats que ho vulguin puguin gaudir de les diferents competicions, així com també de les zones de pàdoc i la graella de sortides.

Diferents tipus d’entrades

L’esdeveniment compta amb diferents tipus d’entrades, tot i que sempre mantenint el format d’abonament de dos dies (dissabte i diumenge). Un dels abonaments, a més de l’accés general (a qualsevol de les tribunes obertes), també inclou l’accés al pàdoc. Aquesta modalitat té un preu de 10 € (més despeses de gestió). El segon tipus d’abonament és el d’accés general, pàdoc i Grid Walk, que inclou tot el de l’entrada anterior, però a aquest també s’hi suma l’accés a la graella de sortida de les 24 Hores d’Automobilisme. Aquesta entrada es pot adquirir per 15 € (més despeses de gestió). A més de tot això, els aficionats podran gaudir d’una Fan Zone amb propostes per a tots els públics (inflables, simuladors, actuacions…), i sobre l’asfalt, també podran contemplar l’Alpine Elf Europa Cup i la Porsche Sprint Challenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)