Fórmula 1

Verstappen és segon en la cursa esprint de Qatar i ja és tricampió del món

Max Verstappen (Red Bull) no ha volgut deixar per demà el que podia enllestir avui i ha segellat amb una segona posició en la cursa esprint al circuit de Losail (Qatar) el seu tercer títol mundial consecutiu de Fórmula 1. El neerlandès, que sortia tercer rere l’anglès Lando Norris (McLaren) i l’australià Oscar Piastri (McLaren), que liderava la graella, no ha volgut arriscar-se en una cursa accidentada que en què el cotxe de seguretat ha aparegut en dues ocasions i en que Sergio Checo Pérez (Red Bull) ha hagut de plegar en la volta 12, instant en què Verstappen, passés el que passés en la cursa, ja era tricampió del món perquè el mexicà era l’únic que encara ho podia impedir matemàticament. Amb tot el peix venut, el nou campió ha posat tot la carn a la graella en les últimes voltes per intentar guanyar però no ha pogut superar Piastri. El podi l’ha completat Norris.

Verstappen ha exercit un domini brutal amb tretze curses guanyades en els setze primers grans premis del curs i és campió quan encara falten, comptant la que s’ha de córrer demà diumenge (19 h), sis curses per al final del campionat, que es farà llarg. El neerlandès, que divendres va signar la pole, la desena del curs, sortirà avui al capdavant de la cursa amb el títol sota el braç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)