Fórmula 1

Victòria de Verstappen a Qatar per celebrar el seu tercer títol mundial

El neerlandès domina una cursa molt dura per la calor i l’humitat

Max Verstappen (Red Bull) ha celebrat el seu tercer títol mundial que va aconseguir ahir en la cursa a l’esprint amb la victòria en el GP de Qatar. El neerlandès ha guanyat la catorzena cursa d’aquesta temporada sense gaires problemes ja que ha sortit des de la posició preferent, ha controlat als seus rivals i ha fet la volta ràpida. La cursa ha estat molt dura per la calor i sobretot per l’humitat. En la segona i la tercera plaça del podi han acabat els dos McLaren, amb Oscar Piastri per davant de Lando Norris, a l’inrevés de la cursa del Japó.

Fernando Alonso ha acabat en la sisena plaça. Carlos Sainz no ha pogut disputar la cursa perquè quan estaven posant la gasolina per disputar la prova s’ha detectat un problema en la carga de combustible del Ferrari i no hi havia temps per saber que havia passat ni per arreglar-ho. En el primer revolt Lewis Hamilton ha topat amb el seu company de Mercedes George Russell i ha quedat fora de competició.

Per motius de seguretat la federació internacional ha decidit abans de la cursa que els pneumàtics només es podien fer servir durant 18 voltes. Això ha provocat que tots els monoplaces haguessin de fer tres o més aturades a box i a la pista s’han vist mots més avançaments i canvis de posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)