MotoGP

Domini total i setena victòria d’Acosta en Moto2 al GP d’Indonèsia

El murcià ha ampliat encara més la seva diferència en el mundial

Pedro Acosta (Kalex) ha dominat totalment la cursa de Moto2 del GP d’Indonèsia i ha aconseguit la seva setena victòria de la temporada. El murcià, el líder de la general, ha trobat una mica de resistència en Aron Canet (Kalex) en les primeres voltes, però quan s’ha escapat ha sabut controlar la cursa i el seu rival sense problemes. Aron Canet, que havia fet la pole, ha mantingut la segona plaça i ha sumat el seu dissetè podi en la categoria, sense cap victòria.

Albert Arenas (Kalex) ha fet una bona sortida i s’ha situat desè en la primera volta, però després ha anat perdent posicions poc a poc i tres voltes després ja estava el dissetè. El gironí ha lluitat pels punts i ha finalitzat en la quinzena posició, l’última que puntua. Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet caure dos pilots en el primer revolt i ha estat sancionat amb dues long lap per conducció irresponsable. Ha anat a parar a la cua de la classificació i al final ha acabat en el vintè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)