Dakar

Nacho Cornejo torna a guanyar i puja al primer lloc de la general

El xilè és el nou líder i supera per 1:15 Ross Branch

Nacho Cornejo (Honda) ha aconseguit la seva segona victòria en aquesta edició del Dakar i s’ha situat en la primera posició de la general de motos. El pilot xilè, que ja es va imposar en la segona etapa, ha estat e més ràpid en la quarta de 299 km entre Al Salamiya i A-Hofuf després de dominar pràcticament des de l’inici i marcar els millors temps en cada control de pas. Ha finalitzat amb 2h51:11 i ha superat per 2:59 al segon classificat, el nord-americà Ricky Brabec (Honda).

Durant tota l’etapa hi ha hagut una interessant lluita per la general entre Nacho Cornejo, que l’ha iniciat segon, i Ross Branch (Hero) que defensava el lideratge. El sud-africà ha acabat quart de l’etapa a 4:26 del xilè, i ha perdut la primera plaça de la general. Nacho Cornejo és el nou líder amb 1:15 de marge sobre Ross Branch . Ricky Brabec manté la tercera posició a 4:56 del primer classificat.

Aquesta quarta etapa ha estat la segona part de l’etapa marató en que els pilots només van poder fer les reparacions imprescindibles durant dues hores ls seus vehicles abns de deixar-los en un parc tancat tota la nit

S’ajorna l’operació

El pilot tarragoní Carles Falcón continua en coma induït i han ajornat l’operació. Està ingressat a l’hospital de Riad des de la seva caiguda de diumenge en la segona etapa. En quests moments la prioritat és rebaixar l’edema cerebral informa el seu equip TwinTrail en un comunicat i per això s’ha posposat l’operació de la fractura de la vèrtebra C2. En el comunicat mèdic també es diu que el pilot pateix fractura de cinc costelles, el canell esquerra i la clavicula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)