Més motor

Belen Garcia s’estrena al podi de les European Le Mans Sèries

La catalana va aconseguir la segona posició amb l’equip DKR Engineering a les 4 hores de Le Castellet a França

La catalana Belen Garcia ha sumat el seu primer podi a les European Le Mans Sèries amb una segona posició a les 4 hores de Le Castellet celebrades al Circuit Paul Ricard, a França. Belen, qui competeix amb l’equip DKR Engineering junt amb l’americà Wyatt Brinchacek i l’alemany Alexander Mattschull, va tenir un bon ritme juntament amb els seus companys durant les dues primeres hores.

No obstant això, en la tercera hora, van tenir alguns problemes amb l’estratègia i van baixar per uns moments fora de les tres primeres posicions quan van adequar l’estratègia als seus competidors. Afortunadament, una bona estratègia de canvi de pilots en un moment de cotxe de seguretat virtual, va ser suficient per a pujar a la segona posició.

L’equip DKR va finalitzar a només 3 segons de la victòria, que va ser per a l’equip RLR conformat pel danès Michael Jensen, el britànic Nick Adcock i el francès Gaël Julien. Just darrere de l’equip DKR, va finalitzar l’equip Ultimate, conformat pels francesos Eric Trouillet, Jean-Baptiste Lahaye i Matthieu Lahaye.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció