MotoGP

Maverick és tercer i Marc quart en la qualificació del GP d’Itàlia

Jorge Martín fa la seva tercera posició preferent de la temporada i rècord del circuit

Maverick Viñales (Aprilia) ha finalitzat en la tercera posició de la qualificació del GP d’Itàlia, mentre que Marc Márquez (Ducati) ha ocupat la quarta plaça. El rosinc s’ha quedat a poc menys de dues dècimes (0.183) de la posició preferent que ha marcat Jorge Martín (Ducati) que ha fet un registre d’1:44.504, que és un nou rècord del circuit de Mugello. El cerverí s’ha quedat a menys de tres dècimes (0.280), però ha caigut a dos minuts del final de la Q2 quan estava marcant un registre que l’hagués permès lluitar per la pole.

Francesco Bagnaia (Ducati) ha acabat segon, però té tres places de sanció per un incident amb Àlex Márquez (Ducati) en els entrenaments, i en la cursa de diumenge sortirà cinquè. Àlex Márquez (Ducati) ha ocupat el vuitè lloc a set dècimes, mentre que també han acabat a set dècimes Aleix Espargaró (Aprilia), novè, i Àlex Rins (Yamaha), desè. Pol Espargaró (KTM), que competeix amb una invitació, s’ha quedat en la Q1 i sortirà 21è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)