MotoGP

Bagnaia domina a casa i Marc Márquez acaba quart en el GP d’Itàlia

El campió mundial italià ha aconseguit la quarta victòria de la temporada

Marc Márquez (Ducati) ha finalitzat en la quarta posició del GP d’Itàlia després de lluitar per la tercera plaça del podi tota la cursa. Francesco Bagnaia ha aconseguit la victòria a casa sobre la seva Ducati de color blau en honor a les seleccions italianes. És la quarta victòria en una cursa de gran premi d’aquesta temporada del campió mundial, i el primer doblet perquè dissabte va guanyar la cursa a l’esprint.

L’italià, que ha sortit des de la quarta plaça de la graella per una sanció, s’ha situat primer en el segon revolt i ha mantingut al seu darrera a Jorge Martín, que havia fet la pole, a menys d’un segon. Marc Márquez ha mantingut una intensa lluita amb Enea Bastianini, també amb la Ducati de color blau, per la tercera plaça. El cerverí ha superat a l’italià a sis voltes del final, però no l’ha pogut deixar enrere i Enea Bastianini ha passat a Marc Márquez a dues voltes del final. No n’ha tingut prou i en els darrers revolts de l’última volta ha avançat Jorge Martín i ha acabat segon.

Maverick Viñales (Aprilia), que estava segon a la graella, no ha pogut competir amb la velocitat de les Ducati i ha acabat vuitè, mentre que Àlex Márquez (Ducati) ha estat novè i Aleix Espargaró (Aprilia) onzè. Àlex Rins (Yamaha) ha estat l’últim que ha puntuat amb el quinzè lloc, mentre que Pol Espargaró (KTM), que ha competit amb una invitació ha finalitzat dissetè.

Mals resultats en Moto2

Albert Arenas (Kalex) només ha ocupat la 19a posició en Moto2, el seu pitjor resultat de l’any, en un cap de setmana per oblidar. Xavier Artigas (Forward) ha acabat 25e i Jeremy Alcoba (Kalex) no ha finalitzat la prova. La victòria ha estat pel nord-americà Joe Roberts (Kalex). La cursa s’ha disputat a només 12 voltes, ja que la bandera vermella de Moto3 ha obligat a retallar set voltes per no afectar l’horari de MotoGP.

En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ha finalitzat en la divuitena posició. Sortia dinovè, però tenia una sanció de dues long lap, i després de complir-la ha lluitat pels punts, el quinzè lloc, però ha cedit al final. La victòria ha estat pel seu company d’equip David Alonso (CFMoto), la cinquena de la temporada. S’ha mostrat bandera vermella en la tercera volta per un accident, i s’ha hagut de fer una nova sortida i una cursa a només 11 voltes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)