Més motor

Daniela Guillén torna a guanyar una cursa a Alemanya

La pilot de Lloret de Mar, això sí, va acabar pujant al podi en la segona posició després d’imposar-se a la primera màniga

La pilot de Lloret de Mar, Daniela Guillén, torna a pujar al calaix més alt del podi després d’imposar-se en la primera cursa de la quarta prova de la temporada del mundial femení de motocròs i acabar en la quarta posició a la segona cursa a la prova que s’ha disputat aquest passat cap de setmana a la localitat alemanya de Teutschenthal. Aquests resultats que li han donat la segona posició global a la prova, només sent superada per la pilot local, Larissa Papenmeier.

La selvatana va ser molt superior a la primera cursa, amb 13 segons d’avantatge respecte a la seva companya d’equip a Gas Gas, la italiana Kiara Fontanesi i 35 segons amb la neerlandesa de l’equip Yamaha Lotte Van Drunen. No obstant això, a la segona cursa, les coses se li van complicar més del que caldria a la catalana.

I és que dues caigudes li van impedir poder acabar entre les tres primeres qualificades, acabant a uns 3 minuts de la guanyadora de la segona cursa i la definitiva guanyadora de la prova, Papenmeier. Tot i la caiguda, els resultats van ser suficients per aconseguir una important segona posició.

Amb aquest resultat, Daniela Guillén consolida encara més la segona posició al campionat i retalla una mica la diferència amb la líder del campionat, Van Drunen. Ara, la neerlandesa només li treu 8 punts a la catalana amb 3 proves per acabar el campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)