MotoGP

Marc Márquez pilotarà la Ducati oficial el 2025

La marca italiana havia de decidir entre el cerverí i Jorge Martín. El madrileny ha fet oficial que marxa a Aprilia

Marc Márquez serà pilot oficial de Ducati la temporada 2025. La marca italiana ha escollit finalment al vuit vegades campió mundial per pilotar la Ducati oficial de color vermell al costat de l’actual campió mundial Francesco Bagnaia la propera temporada, segons informa Autoesport. La marca italiana no ho ha fet oficial. Ducati havia de triar entre Jorge Martín, l’actual líder del mundial, i que pilota una Ducati d’aquest any de l’equip Pramac, i Marc Márquez que pilota la Ducati del 2023 de l’equip Gresini. L’actual segon pilot de l’equip oficial Enea Bastianini va ser el primer descartat. Després dels tests oficials de MotoGP de Mugell que s’han fet avui i que han estat marcat per la pluja, Aprilia ha fet oficial que Jorge Martín s’incorporarà a l’equip al 2025 en substitució d’Aleix Espargaró que es retira.

Desprès del GP de Catalunya Ducati va dir a Jorge Martí que ell seria el segon pilot de l’equip oficial, i el seu pla era que Marc Márquez anés a Pramac, l’actual equip del madrileny, amb una moto i el material de fabrica oficial i rebent el mateix suport que els dos pilots del primer equip de Ducati. L’afirmació de Marc Márquez abans del GP d’Itàlia on va dir: «Pramac no és una opció per a mi», perquè no volia tornar a estar en un equip satèl·lit van posar en marxa de nou als responsables de l’equip oficial Ducati que veien que podrien perdre al cerverí. Van negociar amb Marc Márquez, i ell va deixar clara la seva postura de anar a l’equip oficial o marxaria a una altre marca, ja que KTM i Aprilia estan esperant. Ducati va cedir, i Marc Márquez serà pilot oficial de Ducati al 2025. Això ha fet que Jorge Martín s’hagi decantat per marxar a Aprilia l’any vinentš.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)