Més motor

Àlex Palou treu una quarta posició a Road Amèrica

El català només va ser superat pels pilots de l’equip Penske, els quals van estar encapçalats per Will Power

Àlex Palou (Chip Ganassi) ha aconseguit una bona quarta posició a la cursa de Road Amèrica, disputada aquest diumenge a l’estat de Wisconsin. El català, amb aquest resultat, es manté en la segona posició del campionat, a 5 punts del nou líder i guanyador de la cursa, el pilot de l’equip Penske, Will Power, i 7 punts a sobre del seu company d’equip, Scott Dixon. Tornant a la cursa, Power va superar els seus companys a Penske, Josef Newgarden i Scott McLaughlin, que van ser segon i tercer, respectivament.

Domini absolut dels Penske

La cursa va començar amb un accident entre el ‘poleman’, Linus Lundqvist (Chip Ganassi) i el seu company, Marcus Armstrong, provocant l’aturada de la cursa fins a la volta 3, quan es va posar tot en marxa de nou i McLaughlin avançava Kyle Kirwood (Andretti) per posar-se líder. Poc després, Kyffin Simpson (Chip Ganassi) colpejaria les tanques, aturant-se la cursa, de nou.

Quan es va tornar a la cursa normal, Romain Grosjean (Juncos) avançava a Alex Palou, però el català va poder passar al francès més tard i passava a la sisena plaça a continuació. A la volta 18, s’iniciaven la ronda d’aturades i els Penske lluitaven per la victòria, amb Newgarden passant a McLaughlin en la volta 36.

Mentrestant, Palou es col·locava en la cinquena posició, tot i que quedava una aturada més. Per davant, Power feia la seva última aturada en la volta 45 i es col·locava en un lideratge que mantindria fins al final, mentre que el català pujaria a la quarta plaça després de l’última passada per boxes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)