Trial

Cinquena victòria en cinc curses de Toni Bou en el mundial

El pierenc s’ha imposat en la primera prova del GP d’Itàlia

Toni Bou (Montesa) continua intractable en el mundial de trial i ha sumat la seva cinquena victòria consecutiva en les cinc proves que s’han disputat fins ara. El pierenc ha guanyat la primera de les dues curses del GP d’Itàlia i demà buscarà un nou triomf en la segona.

El pilot de l’equip Repsol Honda ha dominat la primera volta de dotze zones,i ha aconseguit un còmoda avantatge que ha ampliat notablement en la segona volta. Toni Bou ha guanyat amb 24 punts de penalització (22 i 2) i el segon classificat, l’italià Matteo Grattarola (B eta) n’ha sumat més del doble amb 50 (31 i 19). Adam Raga (Sherco) ha finalitzat quart amb 58, mentre que els germans Gelabert han acabat entre els deu primers, setè Miquel (Vertigo) amb 68 punts i novè Aniol (TRRS) amb 80.

Toni Bou suma 100 punts després de les cinc primeres proves i el ple de victòries, mentre que el seu company d’equip el gallec Gabriel Marcelli és segon amb 79 i Adam Raga manté el tercer lloc amb 68.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.