Més motor

Sara Sánchez és tercera en la primera cursa del mundial femení

La prova ha estat accidentada i s’han mostrat dues banderes vermelles

Sara Sánchez ha finalitzat en la tercera posició en la primera cursa del mundial femení que s’ha disputat en el circuit de Misano. La prova ha estat accidentada i s’han mostrat dues banderes vermelles. La victòria ha estat per la toledana María Herrera i el segon lloc per la murciana Ana Carrasco. Demà al matí es disputarà la segona cursa.

La barcelonina va ser segona en la qualificació, però va ser sancionada amb tres posicions en la graella i ha sortit des del cinquè lloc. En el primer metres ja s’ha situat tercera i s’ha mantingut al darrera de María Herrerra i Ana Carrasco que lluitaven per la primera plaça. La cursa era a dotze voltes i en la cinquena s’ha aturat per una bandera vermella per l’accident de la noruega Mia Rusthen, que ha hagut d’anar a l’hospital amb politraumatismes i que està amb un coma induït, però estabilitzada i amb pronòstic positiu. Per problemes d’horaris amb la resta de proves la represa de la cursa s’ha passat a la tarda. Quan només s’havien fet dos revolts de la segona sortida un altre accident ha significat una segona bandera vermella. Uns minuts després s’ha donat la tercera sortida en una mini cursa de cinc voltes. Sara Sánchez ha baixat fins a la cinquena posició, però s’ha refet i en la darrera volta s’ha situat tercera i ha pujat al podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)