Trial

Bou és superat per Busto i acaba segon en la segona cursa d’Itàlia

El basc ha fet una bona segona volta i ha sumat el seu primer triomf de l’any

Toni Bou (Montesa) s’ha vist superat per Jaime Busto (Gas Gas) en la segona cursa del GP d’Itàlia i ha finalitzat en la segona posició. El pierenc ha acabat amb 43 punts (22 i 21) mentre que el basc n’ha sumat 39 (25 i 14). Jaime Busto ha fonamentat el seu triomf, el primer d’aquesta temporada, en la segona volta a les dotze zones, i ha remuntat els tres punts de desavantatge que tenia de la primera.

Adam Raga (Sherco) ha finalitzat en la quarta posició amb 60 punts (37 i 23), recuperant posicions en la segona volta després d’una primera amb molts punts. Aniol Gelabert (TRRS) ha ocupat la sisena posició amb 68 punts i el seu germà Miquel (Vertigio) ha acabat novè amb 75

En la classificació general Toni Bou manté la primera posició amb 117 punts, i amplia el seu avantatge sobre el segon, el seu company d’equip Gabriel Marcellli, que ha estat cinquè i en suma 90. Adam Raga continua en la tercera posició amb 81 punts i Jaime Busto ha pujat fins la quarta plaça amb 79.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)