Fórmula 1

El Road Show F1 Barcelona dona el tret de sortida del GP de Formula 1

L’exhibició tindrà lloc entre el Passeig de Gràcia i la Plaça de Catalunya, amb un recorregut de 630 metres i restriccions al tràfic des d’avui

La setmana del Gran Premi al Circuit de Barcelona-Catalunya s’inicia demà dimecres amb la celebració d’un xou amb cotxes de Fórmula 1: el Road Show F1 Barcelona, que començarà a partir de les 6 de la tarda i durarà fins a les 19.30 h. L’exhibició tindrà un recorregut de 630 metres que passarà el Passeig de Gràcia, on es troba actualment instal·lat l’F1 Fan Village i aniran per la ronda de Sant Pere fins al carrer d’Aragó per, després, tornar al Passeig de Gràcia. Això provocarà algunes restriccions pel que fa a la circulació.

En concret, Barcelona tallarà el seu tràfic a la Plaça Catalunya, el Passeig de Gràcia, el carrer Casp i la Ronda de Sant Pere i la Ronda de la Universitat des d’avui a les 4 de la tarda fins al dijous a les 6 del matí. Això sí, les principals restriccions de mobilitat es produiran el mateix dimecres des de les 11 del matí fins a les 11 de la nit en la Gran Via de les Corts i els carrers de Diputació i Consell de Cent.

Pel que fa als pilots, s’ha confirmat la presencia de Carlos Sainz (Ferrari), l’únic de l’actual graella de F1. També hi serà Jack Doohan, reserve d’Alpine i els catalans Pepe Martí de F2 i Mari Boya de F3. Fernando Alonso no hi serà. En principi, els pilots lluiran els cotxes de la temporada 2021, i no els d’aquesta temporada per la normativa de la Fórmula 1 que impedeix això.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)