Fórmula 1

Max surt més líder de Barcelona

Fórmual 1. El pilot de l’equip Red Bull, després d’imposar-se al Gran Premi al Circuit i sumar la seva setena victòria en deu curses, ha augmentat la seva diferència amb el segon de la general, Lando Norris (McLaren), que és a 69 punts

Max Verstappen (Red Bull) es va mostrar com el pilot més consistent al Gran Premi al Circuit de Barcelona-Catalunya i va guanyar la seva setena cursa del 2024 i la quarta (tercera consecutiva) a Montmeló. El neerlandès li treu, actualment, amb 10 proves ja disputades, un marge de 69 punts respecte al segon de la qualificació, el pilot de l’equip McLaren, Lando Norris. El britànic sembla que, a curt termini, serà l’únic rival capaç de discutir les victòries al tricampió del món, gràcies a les millores de l’equip britànic, que li permeten ser l’equip amb millor cotxe, actualment, a la graella.

Just darrere Norris, a dos punts, hi ha Ferrari que sembla haver perdut una mica de terreny davant dels Mercedes pel que fa al rendiment, amb Leclerc tercer i Sainz, quart. Sergio Pérez (Red Bull) i Oscar Piastri (McLaren) van estar llunys dels seus companys d’equip. Al contrari, Mercedes sembla haver-se col·locat com el tercer millor cotxe de la graella, només superat pel McLaren i el Red Bull, gràcies a les últimes actualitzacions. Qui no està content amb les actualitzacions és Alonso i Aston Martin, que cada vegada estan perdent més punts i perdent més posicions pel que fa al rendiment, cosa que no millorarà en el GP d’Àustria, el qual es disputarà aquest pròxim cap de setmana al Red Bull Ring.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)