Fórmula 1

Verstappen minimitza els atacs dels McLaren, guanya la cursa esprint i fa la ‘pole’ a Àustria

ACTUALITZACIÓ. Max Verstappen (Red Bull) ha afegit la pole, consumada amb una autoritat abassegadora, al seu domini en el Gran Premi d’Àustria que es disputa al Red Bull Ring, a la casa de l’equip austríac, i en què el campió del món s’ha exhibit també en la cursa esprint matinal. La graella la completen el britànic Lando Norris (McLaren), segon i que s’ha quedat a 0.404, del neerlandès i el britànic George Rusell (Mercedes), tercer a 0.520. Una altra passejada del campió.

Max Verstappen (Red Bull), de fet, ja havia dominat amb una gran autoritat la cursa esprint en un traçat molt ràpid en què ha rendibilitzat la seva posició preferent a pesar de les escomeses dels dos McLaren amb l’australià Oscar Piastri i el britànic Lando Norris molt agressius al darrera. De fet, Norris ha avançat al pilot neerlandès en el tram inicial, tot i que s’ha passat de frenada i Verstappen ha recuperat ràpidament el lideratge. Tot seguit, Piastri s’ha ressituat segon a la caça de l’amfitrió. Però els McLaren s’han esbravat de seguida i el campió ha anat esgarrapant temps, s’ha quedat sol al capdavant i fins i tot ha pogut regular el seu marge de risc per evitar complicacions,. Piastri ha acabat segon i Norris, tercer, sumant punts valuosos en el mundial per equips. George Russell (Mercedes) ha estat quart i Carlos Sainz (Ferrari) ha entrat en el cinquè lloc. La cursa ha tingut 23 voltes, una menys de les previstes, perquè hi ha hagut un problema amb el semàfor i s’ha hagut de repetir la sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)