MotoGP

Marc Márquez torna al jardí de casa seva, Sachsenring

Motor. El cerverí ha guanyat en vuit ocasions el GP d’Alemanya de MotoGP

Marc Márquez arriba al seu circuit preferit, Sachsenring, on ha guanyat les vuit curses de gran premi que ha iniciat en MotoGP i en suma 11 en totes les categories. En aquest GP d’Alemanya es preveu un altre duel entre Francesco Bagnaia i Jorge Martín, que van ser primer i segon en les curses a l’esprint i de gran premi a Assen. El cerverí buscarà la victòria, tot i que ell mateix ho veu complicat. En la general del mundial, Marc Márquez està a 58 punts del madrileny, el líder.

Des que Marc Márquez va arribar a MotoGP el 2013, ha guanyat el GP d’Alemanya de manera consecutiva fins al 2019. L’any 2020 no es va disputar per la pandèmia i en el retorn el 2021 va tornar a aconseguir la victòria. En les dues darreres edicions el cerverí no ha disputat la prova de gran premi de diumenge per lesió. L’any passat va fer la cursa a l’esprint de dissabte i va ser onzè.

Aleix Espargaró arriba tocat al GP d’Alemanya i després de la primera sessió d’entrenaments haurà de passar una revisió mèdica. Àlex Rins és baixa pel trencament del canell esquerre.

EL PROTAGONISTA

No serà un cap de setmana fàcil, hauré de pilotar de manera perfecta per tenir possibilitats de guanyar
Marc Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)