MotoGP

Doble podi dels germans Márquez, amb Marc en el segon lloc i Àlex en el tercer

Martín cau a dues voltes del final del GP d’Alemanya i Bagnaia guanya i és el nou líder del mundial

Els germans Márquez han aconseguit un impressionant doble podi en el GP d’Alemanya, amb Marc protagonitzant una gran remuntada i acabant segon, i Àlex finalitzant tercer. Els dos pilots de l’equip Ducati Gresini han fet una cursa espectacular i per primer cop han estat plegats en el podi. Jorge Martín (Ducati) ha dominat la prova, però ha caigut a dues voltes del final i la victòria ha estat per Francesco Bagnaia (Ducati), que ha sumat el quart triomf seguit i el sisè de la temporada. A més l’italià s’ha situat líder del mundial amb 10 punts d’avantatge sobre el Jorge Martín i 56 enfront Marc Márquez que manté el tercer lloc.

Marc Márquez ha sortit del tretzè lloc de la graella, poc a poc ha anat remuntant i ha estat a punt de caure a nou voltes del final quan ha topat amb Franco Morbidelli (Ducati). S’ha refet, ha anat a l’atac i ha superat al seu germà Àlex a dues voltes del final i per la caiguda de Jorge Martín han estat plegats en el podi. Maverick Viñales (Aprilia) ha evitat una caiguda i ha sortit de pista en la sisena volta i del sisè lloc ha passat al divuitè. El rosinc ha remuntant fins la dotzena plaça.

El millor català de Moto2 ha estat el tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) que ha aconseguit puntuar, ha acabat 14, després de sortir des de la 23a posició. El gironí Albert Arenas (Kalex) i el pilot de Sant Andreu de la Barca Xavier Artigas (Forward) no han pogut millorar tant després de sortit més enllà de la 26a plaça i han acabat 21è i 23è respectivament.

En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) va ser sancionat pel seu comportament en la qualificació i ha sortit des del pite line. Tres pilots més l’han acompanyat i nou més van rebre una sanció d’una o dues long lap. El pilot del Prat del Llobregat ha anat remuntant i ha acabat en els punts, la catorzena plaça. La victòria ha estat pel seu company d’equip el colombià David Alonso, que ha sumat el sisè triomf en nou curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)