Més motor

L’equip francès BMD Performance-B Motorsport guanya les 24 Hores de Catalunya

L’equip francès BMD Performance-B Motorsport #66 (amb Mathieu Gines, Asrin Rodi Pak, Sheridan Morais i Dylan Buisson) ha guanyat avui les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme 2024 que s’han disputat al Circuit de Barcelona-Catalunya i suma la seva segona victòria en la prova de resistència catalana (2019). L’equip mundialista Team Bolliger Switzerland i el conjunt local FR Moto Racing Team han completat el podi absolut de la 29a edició. El quart lloc se l’ha endut el Box 69 Racing Marvea de Sabadell.

Un altre dels equips de casa amb més potencial, el Yamalube Folch Endurance (David Checa, Marc Miralles, Camille Hedelin, Joan Zamorano), no ha tingut el final esperat. El conjunt més victoriós de la prova amb onze ors per davant del Kawasaki Català Aclam (9) s’ha emportat una sisena posició de la general i la tercera de la divisió EWC. Carmina Folch, al comandament de la formació que un dia va liderar Josep Maria Folch, ha volgut aportar el seu granet de sorra per retre homenatge al seu pare.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)