Més motor

Àlex Palou és segon a Mid-Ohio i amplia el seu avantatge en la general de l’IndyCar

El català ha dominat gran part de la cursa i ha acabat a menys de mig segon de Pato O’Ward

Àlex Palou ha finalitzat en la segona posició de la cursa de Mid-Ohio i ha ampliat el seu avantatge en la general. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha dominat gran part de la cursa i al final ha acabat a menys de mig segon del guanyador, el mexicà Pato O’Ward. En la general Àlex Palou suma 329 punts i ara en té 48 de marge sobre el segon que és l’australià Will Power que en suma 281. El mexicà, amb la seva segona victòria de la temporada, s’ha situat en la tercera posició amb 259 punts.

El pilot català havia aconseguit la posició preferent i ha dominat la cursa des de l’inici amb avantatges d’entre quatre i sis segons. En la seva darrera aturada per canviar els pneumàtics a 24 voltes del final ha perdut una mica de temps i ha cedit el primer lloc a Pato O’Ward. Àlex Palou s’ha mantingut al darrera del mexicà i ha intentar recuperar la primera plaça, però ha acabat segons a només 0.4993 del guanyador. El pilot català continua amb la seva regularitat i en vuit de les nou proves puntuables ha acabat entre els cinc primers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)