Més motor

Palou consolida el lideratge a meitat de curs

Motor. És segon a Mid-Ohio, la novena cursa puntuable, i supera per 48 punts el segon i per 70 el tercer, a falta de vuit proves de l’IndyCar

La segona posició d’Àlex Palou en la cursa de Mid-Ohio de diumenge va permetre al pilot català ampliar el seu lideratge en la classificació general de l’IndyCar quan s’ha superat la meitat de la temporada. Després de les primeres nou curses puntuables, i a falta de vuit proves per disputar, Àlex Palou suma 329 punts i en té 48 de marge sobre el segon, que és l’australià Will Power, que en suma 281. El mexicà Pato O’Ward, guanyador d’aquesta darrera prova, es va situar en la tercera posició, amb 259 punts, i a 70 del català, mentre que el neozelandès Scott Dixon va baixar a la quarta plaça amb 258. Abans de la cursa, Àlex Palou tenia 23 i 32 punts de marge sobre el segon i el tercer, respectivament.

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor havia aconseguit la posició preferent i va dominar la cursa de Mid-0hio des de l’inici, amb avantatges d’entre quatre i sis segons. En la seva darrera aturada per canviar els pneumàtics a 24 voltes del final va perdre una mica de temps i va cedir el primer lloc a Pato O’Ward. Àlex Palou es va mantenir al darrere del mexicà i va intentar recuperar la primera plaça, però va acabar segon a menys de mig segon (0.4993) del guanyador.

El pilot català continua amb la seva regularitat i en vuit de les nou proves puntuables ha acabat entre els cinc primers. Àlex Palou ha guanyat dues de les proves puntuables, ja que la cursa de Thermal que va guanyar no donava punts. La propera cita és a Iowa i serà doble, amb dues curses el cap de setmana: la primera, dissabte, dia 13, i la segona, diumenge, 14.

Les proves disputades
St. Petersburg Quart
Thermal Primer (No és puntuable)
Long Beach Tercer
Alabama Cinquè
Indiana Primer
500 milles Indianapolis Cinquè
Detroit Setzè
Road Amèrica Quart
Laguna Seca Primer
Mid-Ohio Segon
La general de l’IndyCar
1r. Àlex Palou 329 punts
2n. Will Power (AUS) 281 punts
3r. Pato O’Ward (MEX) 259 punts
4t. Scott Dixon (NZL) 258 punts
5è. Colton Herta (EUA) 249 punts
6è. Kyle Kirkwood (EUA) 234 punts
7è. Alexander Rossi (EUA) 226 punts
8è. Scott McLaughlin (NZL) 224 punts
9è. Felix Rosenqvist (SUE) 192 punts
10è. Jodef Newgarden (EUA) 186 punts
Les curses que falten
Iowa-1 13 juliol
Iowa-2 14 juliol
Toronto 21 juliol
Madison 17 agost
Portland 25 agost
Milwaukee-1 31 agost
Milwaukee-2 1 setembre
Nashville 15 setembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)