Més motor

Sara Sánchez acaba tercera i no baixa del podi en el mundial femení

La catalana ha estat lluitant pels primers llocs i s’ha quedat a dues dècimes de la segona plaça

Sara Sánchez ha ocupat la tercera posició en la primera cursa del GP de la Gran Bretanya del mundial femení i és el tercer podi en les tres curses que s’han disputat. La pilot de Gironella ha fet una bona cursa i ha estat en tot moment en el grup de les primeres. La lluita pel podi ha estat molt disputada i la catalana ha baixat al quart lloc a cinc voltes del final, ha tornat a ser tercera una volta després i en l’últim gir s’ha arribat a situar segona. La madrilenya Beatriz Neila ha superat Sara Sánchez a uns revolts de la recta final i l’ha avançat per dues dècimes en la línia de meta.

La victòria ha estat per la valenciana Ana Carrasco, la primera de la temporada, després d’una gran lluita amb Maria Herrera, sobretot en les primeres voltes. La toledana Maria Herrera ha perdut empenta en les últimes voltes i ha acabat quarta, però manté el lideratge del mundial. Maria Herrera suma 63 punts, Anna Carrasco se situa segona amb 61, mentre que Sara Sánchez baixa al tercer lloc –era segona empatada amb la valenciana–, amb 52 punts.

Demà es disputarà la segona cursa d’aquest gran premi en el circuit de Donington Park a les 13.20 hora catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)