Més motor

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha hagut d’abandonar en la carrera de l’Indycar Series que s’està disputant a Iowa (Estats Units). El català, que arrancava des de la tercera posició, xocava contra el mur al sortir de la quarta corba i veia frustrades les seves opcions d’acabar amb bon gust de boca. La topada el relegava a la posició 23, una de les pitjors classificacions de l’any. “He perdut el control del cotxe sortint de la quarta (corba), un error meu”, afirmava el pilot en declaracions recollides pels mitjans del circuit en acabar la cursa.

Tot i això, i encara que Patrício O’Ward -el seu més perseguidor en la general- acabava en segon lloc, el català continua gaudint d’un bon coixí de punts (37) per sobre del mexicà en la classificació general. Però ja no val a badar, el pilot haurà de minimitzar els errors si vol evitar que se li apropin Scott McLaughlin i Josef Newgarden. Palou tindrà una segona oportunitat aquesta tarda (18.25 hores / Movistar +) amb la darrera carrera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)