Trial

Bou també guanya a Bèlgica i acarona el títol mundial de trial

Toni Bou (Montesa) ha seguit exercint avui a Coblain-au-Pont el seu domini abassegador en el mundial de trial amb un triomf al GP de Bèlgica. El català ha fet 39 punts de penalització (21+18) i s’ha imposat per davant del seu company d’equip, el gallec Gabriel Marcelli, que ha acumulat 50 punts (33+17). El podi l’ha completat l’ulldeconenc Adam Raga (Sherco) amb 54 punts (35+19). El pierenc, que ha guanyat vuit de les nou curses disputades, fa camí cap al seu divuitè títol mundial l’aire lliure quan només falten tres curses –60 punts en joc–per al final del campionat. De fet, amb 177 punts, ara en té 42 de marge sobre Marcelli i podria ser campió a Cahors (França) el 25 d’agost. Jaime Busto (Gas Gas) és tercer amb 126.

En el mundial femení, la terrassenca Berta Abellán (30 punts de penalització) ha estat segona per darrera d’Emma Bristow (20 punts) i és segona en el campionat rere la britànica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)