Trial

Bou, a un triomf del títol

Trial. El pierenc podria guanyar el seu divuitè mundial a l’aire lliure en el GP de França del 25 d’agost. Serà campió si acaba primer, com ha fet en vuit de les nou curses disputades

Toni Bou es va quedar a una victòria de revalidar el seu títol mundial a l’aire lliure i arribar als divuit després de la seva victòria en el GP de Bèlgica d’aquest cap de setmana. El pierenc serà campió mundial i guanyarà el 35è títol en total si guanya la pròxima cursa després de l’aturada per l’estiu, que es disputarà el 25 d’agost a Cahors en el GP de França. Com ha passat a Bèlgica, només hi haurà una cursa i no les dues habituals en la resta de gran premis de la temporada.

Toni Bou té 177 punts després de nou curses –vuit victòries i un segon lloc– i el segon classificat, el seu company a l’equip Repsol Honda Gabriel Marcelli, en té 135. Si el pierenc guanya a França arribarà als 197 i si el seu company és segon en sumaria 152. Toni Bou tindria un marge de 45 i quedarien 40 punts en joc en les dues curses del GP d’Espanya que es disputarà a Ripoll el 14 i el 15 de setembre. El pierenc també podria ser campió acabant segon o tercer sempre que el seu company estigués per darrere seu i la victòria fos per un altre pilot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)