Fórmula 1

Norris fa la segona ‘pole’ de l’any i els tres primers estan en només cinc centèsimes

Piastri sortirà segon i Verstappen tercer en el GP d’Hongria que ha vist dues banderes vermelles en la qualificació

Lando Norris (McLaren) ha aconseguit la seva segona posició preferent de la temporada i la tercera de la seva carrera en el GP d’Hongria. La qualificació ha estat accidentada i s’han mostrat dues banderes vermelles, i també molt ajustada ja que els tres primers han estat en menys de cinc centèsimes. Els McLaren han ocupat les dues primeres posicions. Lando Norris ha marcat 1:15.227 i el seu company Oscar Piastri s’ha quedat a 22 mil·lèsimes. Max Verstappen ha ocupat el tercer lloc a 46. Yuki Tsunoda (RB) ha tingut un accident sense conseqüències a dos minuts i tretze segons del final i s’ha mostrat bandera vermella. Carlos Sainz (Ferrari) s’ha quedat en el quart lloc a quatre dècimes del millor temps i Fernando Alonso (Aston Martin) sortirà setè.

En la Q2 Lewis Hamilton (Mercedes) s’ha quedat a una centèsimes de ser eliminat i al final sortirà cinquè. El seu company George Russell, que venia de guanyar a Àustria i fer la posició preferent en el GP de la Gran Bretanya, ho ha fet molt pitjor, ha quedat eliminat en la Q1 i demà sortirà dissetè. L’altre sorpresa entre els equips grans en la Q1 ha estat l’eliminació de Sergio Pérez que ha estampat el seu Red Bull contra les proteccions i s’ha mostrat bandera vermella. Sortirà des de la setzena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)