Fórmula 1

Piastri suma la primera victòria i McLaren fa el doblet a Hongria

Hamilton completa el podi després d’una intensa lluita amb Verstappen, que el toca i acaba cinquè

Oscar Piatri ha aconseguit la seva primera victòria en una cursa de gran premi de la Fórmula 1 en el GP d’Hongria i McLaren ha fet el doblet, ja que el seu company Lando Norris ha finalitzat en la segona posició. El triomf de l’australià ha vingut precedit de molts missatges de ràdio al pilot anglès, ja que en la darrera aturada per canviar pneumàtics a 23 voltes del final Lando Norris ha parat primer i ha superat al seu company. L’equip l’hi ha anat dient de mil maneres diferents que li tornès el primer lloc i només ho ha fet a dues voltes per acabar.

La tercera posició ha estat per Lewis Hamilton (Mercedes) que ha mantingut una intensa lluita amb Max Verstappen (Red Bull) en la distància del canvi de rodes i molt directe a dins de la pista. El neerlandès anava tercer, però en els dos canvis de pneumàtics l’anglès ha fet una millor estratègia i l’ha superat. Max Verstappen ha passat Lewis Hamilton en la pista el primer cop i en el segon ha estat a punt de recuperar la tercera plaça. A falta de set voltes el campió mundial ha intentat passar l’anglès, però no ha pogut frenar en el revolt, l’ha tocat, ha volat uns metres sense que cap roda toques el terra. Max Verstappen ha tornat a pista en la cinquena posició i ha acabat per darrera Charles Leclerc (Ferrari). Carlos Sainz, també amb Ferarri ha acabat sisè i Fernando Alonso (Aston Martín) ha ocupat l’onzena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)