Fórmula 1

Russell guanya el GP de Bèlgica, amb doblet de Mercedes

El GP de Bèlgica ha acabat amb victòria de George Russell, que ha fet triomfar l’estratègia d’una sola aturada i ha mantingut una pugna pel primer lloc amb el seu company d’equip Hamilton. Russell liderava la cursa, però tenia enganxat l’heptacampió. Una lluita oberta, interessant i emocionant, però amb un punt de risc per a Mercedes, que ha acabat fent doblet. Piastri (McLaren) ha acabat tercer, per davant de Leclerc (Ferrari), Verstappen (Red Bull) i Lando Norris (McLaren).

Leclerc començava al davant, però en la tercera volta Hamilton s’ha situat en el primer lloc. Quan havien completat un quart de cursa, els pilots han anat aturant-se per canviar els pneumàtics mitjans pels durs. La segona aturada de Hamilton ha situat líder Piastri, que ha fet un mal càlcul quan ha parat i ha perdut un parell de segons. De tota manera, l’australià ha fet un gran avançament a Leclerc per situar-se tercer a vuit voltes per al final. Hi ha hagut emoció fins al final per a diverses posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)