Fórmula 1

Carlos Sainz firma amb Williams

Carlos Sainz serà pilot de l’escuderia Williams a partir de la temporada 2025. Després que Ferrari, la seva actual escuderia, anunciés la incorporació de Lewis Hamilton per la temporada vinent, el madrileny ha hagut de buscar-se un nou equip.

Sainz ha firmat un contracte per les properes dues temporades, 2025 i 2026, amb opció d’ampliació. Aquest moviment que s’emmarca dins de l’estratègia del cap d’equip James Vowles per revitalitzar l’equip i tornar-lo a la part alta de la graella. Vowles ha destacat les habilitats i l’experiència de Sainz, considerant-lo una peça clau per als futurs èxits de l’equip.

La decisió de Sainz arriba després de setmanes de negociacions i especulacions sobre el seu futur. Malgrat l’interès d’altres equips com Sauber/Audi, Sainz ha decidit unir-se a Williams, on formarà parella amb Alex Albon. El madrileny ha expressat el seu entusiasme per aquest nou capítol en la seva carrera i l’oportunitat de contribuir significativament al desenvolupament de l’equip, afirmant: “L’objectiu és tornar a portar Williams a la part alta de la classificació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)