MotoGP

Aleix Espargaró és tercer en la cursa a l’esprint que guanya Bastianini

Marc Márquez cau quan anava quart en el GP de la Gran Bretanya

Aleix Espargaró (Aprilia) ha finalitzat en la tercera posició de la cursa a l’esprint del GP de la Bretanya, que ha guanyat Enea Bastianini (Ducati). El granollerí ha sortit des de la pole, però ha baixat a la tercera plaça. Jorge Martín (Ducati) ha estat el primer lider, però l’italià l’ha superat a la meitat de la cursa de 10 voltes i ha marxat cap a la seva primera victòria aquest any.

El líder del mundial, Francesco Bagnaia (Ducati) ha caigut a sis voltes del final quan anava quart, però manté el primer lloc de la general per només un punt sobre Jorge Martín, que ha acabat segon. Marc Márquez (Ducati) ha heretat el quart lloc i també ha anat per terra a dues voltes per acabar. Àlex Márquez (Ducati) ha acabat sisè i Maverick Viñales (Aprilia) vuitè.

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) sortirà des de la sisena posició de la graella. El gironí ha superat la Q1, i en la Q2 ha fet una bona sessió i s’ha quedat a només dues dècimes i mitja de la posició preferent. Ai Ogura (Boscoscuro) ha fet la pole de la categoria amb un temps de 2:02.940 que és un nou rècord del circuit. És la primera posició preferent de l’any del japonès, i la quarta a la categoria. Jeremy Alcoba (Kalex) també ha superat la Q1 i sortirà des de la dissetena plaça ja que s’ha quedat a vuit dècimes del millor temps. Xavier Artigas, ha caigut deus vegades en aquesta jornada i ocuparà la 31a i última plaça de la graella. En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) no ha pogut superar la Q1 i sortirà des de la 22a posició de la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)