MotoGP

Bastianini guanya i Martín, segon, recupera el lideratge de MotoGP

Marc Márquez finalitza en la quarta posició i Aleix Espargaró és sisè

Enea Bastianini (Ducati) ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada i ha completat un GP de la Gran Bretanya perfecte ja que dissabte va guanyar la cursa a l’esprint. Aquesta és la sisena victòria de l’italià en MotoGP. Jorge Martín (Ducati) ha ocupat el primer lloc gran part de les voltes, però a dues del final ha fet una petita errada en un revolt i ha baixat al segon lloc. Malgrat això el madrileny recupera el lideratge i ara supera per tres punts (241 a 238) Francesco Bagnaia (Ducati) que ha completat el podi en el circuit de Silverstone.

Marc Márquez (Ducati) ha fet una cursa sòlida tot i que allunyat dels primers lloc i ha finalitzat quart a més de sis segons del primer. Aleix Espargaró (Aprilia), que ha sortit des de la pole, ha lluitat pel podi en les primeres voltes però ha anat perdent posicions i ha acabat sisè, just per davant d’Àlex Márquez (Ducati). Maverick Viñales (Aprilia) ha ocupat la tretzena plaça.

La jornada ha estat marcada per la celebració del 75 aniversari del mundial. Les motos han portat el carenat amb colors especials rememorant moments importants de la marca en la història i alguns pilots també ho han fet en els monos i el casc.

Remuntada d’Alcoba en Moto2

Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet una bona remuntada en Moto2 i de la dissetena posició de la graella ha passat a la setena en la meta. El tortosí ha fet una cursa molt seriosa i a dues voltes del final ha superat Albert Arenas (Kalex) que ha acabat vuitè. El gironí ha arribat a anar tercer en la setena volta, però després ha perdut moltes posicions. Xavier Artigas (Forward) ha acabat el 23è. La victòria ha estat pel pilot local Jake Dixon (Kalex).

Joel Esteban (CFMoto) ha protagonitzat una bona remuntada en Moto3 ja que sortia el 22è i ha acabat el 13è. En les dues primeres voltes ja s’ha situat el dotzè i després ha estat en un grup entre la dotzena i la setzena plaça. La victòria ha estat per Ivan Ortolá (KTM), la segona de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)