MotoGP

Dos de dos de Bastianini

MotoGP. L’italià també guanya la cursa llarga després de ser el primer a l’esprint del GP de la Gran Bretanya. Martín és segon i torna a ser el líder

Enea Bastianini va aconseguir la seva primera victòria de la temporada en una cursa de gran premi i va completar un GP de la Gran Bretanya perfecte, ja que dissabte va guanyar la cursa a l’esprint. Aquesta és la sisena victòria de l’italià en MotoGP. Jorge Martín va ocupar el primer lloc gran part de la cursa, però a dues voltes del final va fer una petita errada en un revolt i va baixar al segon lloc. Malgrat això, el madrileny recupera el lideratge i ara supera per 3 punts (241 a 238) Francesco Bagnaia, que va completar el podi al circuit de Silverstone.

Marc Márquez va fer una cursa sòlida, tot i que allunyat dels primers llocs, i va acabar quart. Aleix Espargaró, que va sortir des de la pole, va lluitar pel podi en les primeres voltes, però va anar perdent posicions i va ser sisè, just davant d’Àlex Márquez. Maverick Viñales va acabar tretzè. La jornada va estar marcada per la celebració del 75è aniversari del mundial. Les motos van portar el carenat amb colors especials rememorant moments importants de la marca en la història i alguns pilots també ho van fer a les granotes i al casc.

En Moto2, Jeremy Alcoba va fer una bona remuntada i de la dissetena posició de la graella va passar a la setena a la meta. El tortosí va superar a dues voltes del final Albert Arenas, que va arribar a ocupar el tercer lloc i al final va ser vuitè. Xavier Artigas va ser el 23è. La victòria va ser per al pilot local Jake Dixon. Joel Esteban va fer una bona cursa en Moto3 i del 22è lloc de la graella va passar al 13è a la meta. La victòria va ser per a Iván Ortolá, la segona de la temporada.