Més motor

Gran segon lloc de Sara Sánchez després d’un bon duel amb Maria Herrera

La catalana continua pujant al podi en el mundial femení i segueix tercera en la general

Sara Sánchez ha finalitzat en una gran segona posició en el GP de Portugal del WorldWCR, el mundial femení, que s’està disputant en el circuit de Portimão. La pilot de Gironella ha acabat segona per segon cop aquesta temporada i manté la tercera posició de la general. Sara Sánchez no ha fet una bona sortida i del tercer lloc de la graella a baixat al cinquè, però al final de la primera volta era quarta. En les primeres voltes ha mantingut una lluita pel tercer lloc amb la madrilenya Beatriz Neila, però en la cinquena de les onze voltes s’ha situat momentàniament en el primer lloc i després s’ha assentat en el segon lluitant amb la toledana Maria Herrera, la líder del mundial i que ha sumat una nova victòria.

Aquesta és el tercer gran premi amb curses del mundial femení i la cinquena prova que es disputa. La pilot de Gironella ha acabat dos cops segona i tres tercera en les cinc proves disputades fins ara. En la general del mundial Sara Sánchez és tercera amb 88 punts i s’ha apropat a la segona, la murciana Ana carrasco, que en suma 97. La líder és Maria Herrera amb 113. Demà a les 14.45 h es disputarà la segona cursa del cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)