MotoGP

Aleix Espargaró és tercer a l’esprint i Marc Márquez cau quan anava segon

Francesco Bagnaia guanya en el GP d’Àustria i és el nou líder del mundial

Aleix Espargaró (Aprilia) ha finalitzat en la tercera posició en la cursa a l’esprint del GP d’Àustria, mentre que Marc Márquez (Ducati) ha caigut quan ocupava la segona posició a falta de cinc voltes pel final. Francesco Bagnaia (Ducati) ha guanyat la tercera cursa de dissabte de la temporada i és el nou líder de la general, tot i que està empatat a punts amb Jorge Martín (Ducati). És primer per més victòries en les curses de diumenge.

En les primers voltes el madrileny i l’italià han lluitat pel primer lloc fins que Jorge Martín ha estat sancionat amb una long lap per saltar-se una xicane i no perdre el temps suficient. Això ha deixat a Marc Márquez en la segona posició, però ha caigut. Aleix Espargaró ha fet una bona sortida, i malgrat que no tenia el ritme de les Ducati que anaven per davant ha mantingut el quart lloc amb solvència, fins que la caiguda del cerverí l’ha deixat en el tercer lloc. Es la tercera vegada que el granollerí acaba tercer en una cursa a l’esprint.

Pol Espargaró (KTM), que competeix amb una invitació, ha acabat en una bona novena plaça, mentre que Maverick Viñales (Aprilia) ha fet una mala sortida i ha acabat onzè. Àlex Márquez (Ducati) ha caigut en el segon revolt, ha tornat a la pista i ha acabat el vintè. Àlex Rins (Yamaha) s’ha retirat a cinc voltes del final.

Moto2 i Moto3

Albert Arenas (Kalex) sortirà des de la tretzena posició de la graella de sortida de Moto2. El gironí ha superat la Q1 i després en la Q2 ha acabat a menys de mig segon de l’italià Celestino Vietti (Kalex) que ha fet la posició preferent (1:33.855). El gironí ha caigut en l’últim minut de la qualificació. Jeremy Alcoba (Kalex) i Xavier Artigas (Forward) no han passat de la Q1i sortiran des de la 19a i la 28a posició respectivament.

En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ha fet la qualificació amb problemes físics per la forta caiguda que ha patit al final de l’entrenament del matí. Tenia dolor en el taló del peu dret, a un costat del peu esquerra i a la mà dreta. Estava classificat per la Q2, ha sortit a provar-se ha completat la sessió i sortirà des de la 18a posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)