MotoGP

Marc Márquez fa una mala sortida, remunta i acaba en un bon quart lloc

Francesco Bagnaia domina com vol i suma la setena victòria de l’any en el GP d’Àustria

Marc Márquez (Ducati) ha protagonitzat una bona remuntada i ha acabat en la quarta posició del GP d’Àustria que s’ha disputat en el red Bull Ring de Spielberg, i que ha guanyat Francesco Bagnaia (Ducati), la setena victòria de l’any, després de dominar des de gairebé l’inici de la prova. El cerverí estava en la tercera posició de la graella, però ha fet una mala sortida. Ha tingut problemes tècnics, s’ha tocat amb Franco Morbidelli (Ducati), ha sortit de la pista i ha baixat fins a la tretzena plaça. Marc Márquez ha iniciat la remuntada, fins arribar a la quarta posició final.

En la lluita per la victòria Francesco Bagnaia ha superat Jorge Martín (Ducati) en la sortida, han lluitat durant un parell de voltes, però l’italià s’ha començat a distanciar i ha superat per més tres segons al madrileny en la meta. Francesco Bagnaia manté el lideratge de la general de MotoGP i ara té 5 punts d’avantatge sobre Jorge Martín.

Maverick Viñales (Aprilia) ha finalitzat en la setena posició i el seu company d’equip Aleix Espargaró ha acabat novè. En la desena posició ha finalitzat Àlex Márquez (Ducati), mentre que Pol Espargaró (KTM), que competeix amb una invitació, ha estat onzè, i Àlex Rins (Yamaha), setzè.

Mala cursa dels catalans en Moto2

Els tres catalans de Moto2 han continuat amb les males sensacions que van mostrar en els entrenaments i no han puntuat en el GP d’Àustria. Albert Arenas (Kalex), que sortia tretzè, ha fet una mala sortida ha baixat fins la 20a plaça, i al final ha acabat 17è. Jeremy Alcoba (Kalex), que llavors anava vintè, ha estat sancionat amb una long lap per superar els limits de la pista, però l’ha fet malament i l’ha hagut de repetir. Ha acabat en el 24è lloc. Xavier Artigas (Forward) ha estatal el 25è.

Joel Estevan (CFMoto) ha fet una mala cursa en Moto3 i ha finalitzat en la 25a posició. El pilot del Prat de Llobregat ha sortit des de la 18a plaça, no ha pogut remuntar i ha anat perdent posicions. En la sessió d’entrenaments del matí de dissabte va caure i encara està molt adolorit. També ha estat sancionat amb una long lap en les últimes voltes per superar els limits de la pista. La victòria ha estat pel seu company d’equip David Alonso que ha sumat el seu setè triomf en onze curses aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)