Ral·lis

Esports

Mor Francesc Pino, fotoperiodista esportiu

Referent andorrà del món del motor

El fotoperiodista esportiu Francesc Pino va morir dimarts, dia 20, segons han informat diversos mitjans andorrans, país en el qual estava instal·lat.

Nascut l’any 1952 a Sant Sadurní d’Anoia i format com a informàtic, va traslladar-se al Principat d’Andorra per treballar. Durant anys ho va fer a diferents empreses, entre les quals hi havia Crèdit Andorrà, GTT o Intertrans. Paral·lelament, gaudia de la seva gran passió, la fotografia. Va començar cobrint curses de ral·lis de forma altruista, però aviat va fer-se conegut dins el sector. Va esdevenir responsable de comunicació de molts pilots andorrans, com ara a Albert Llovera, Joan Vinyes o Gerard de la Casa, i va col·laborar amb diverses entitats d’altres esports, com l’antic Bàsquet Club Andorra dels anys 90. A inicis dels anys 2000 va fundar l’agència Fotoesport, que es va especialitzar en la cobertura de competicions de motor. L’empresa es va convertir en la referència andorrana a l’hora de captar imatges de les competicions sobre rodes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)