Fórmula 1

Russell és el més ràpid el primer dia del GP dels Països Baixos

Verstappen no fa una bona sessió davant els seus aficionats i només és el cinquè

George Russell i el seu Mercedes han acabat la primera jornada d’entrenaments del GP dels Països Baixos al circuit de Zandvoort amb el millor registre. Després d’una sessió del matí amb pluja i vent, a la tarda ha fet bon temps i els pilots i els equips han pogut provar coses i fer bons temps. L’anglès ha fet un temps d’1:10.702 i ha superat per només 61 mil·lèsimes l’australià Oscar Piastri (McLaren). El tercer temps l’ha aconseguit Lewis Hamilton que s’ha quedat a una dècima del seu company d’equip.

Max Verstappen (Red Bull), el líder del mundial, no ha fet una bona sessió d’entrenaments davant els seus aficionats, i només ha estat el cinquè més ràpid a gairebé tres dècimes (0.284) del millor. Fernando Alonso (Aston Martin) ha acabat amb el sisè temps a més de sis dècimes, mentre que Carlos Sainz ha tingut problemes amb la caixa de canvis del seu Ferrari, ha fet unes voltes a l’inici i no ha pogut tornar a sortir. Ha acabat amb el dinovè temps a més de dos segons.

La sessió del matí ha estat marcada per la pluja i el fort vent. Els pilots han trigat a sortir i els primers han arribat a posar els pneumàtics de pluja extrema per les males condicions de la pista. Quan ha deixat de ploure la pista s’ha assecat ràpidament i en els darrers minuts els pilots han posat pneumàtics tous per fer bons temps. El millor ha estat Lando Norris (McLaren) amb 1:12.322.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)